Om os

KD Selskaberne og VG Bolig er gået sammen for at udleje disse spritnye og skønne lejeboliger i Gartnerbyen. Det er KD Selskaberne, der ejer boligerne, og VG Bolig, som står for selve udlejningen, så det er VG Bolig, du kommer til at møde først.

Når du vælger at leje en bolig, er det KD Selskaberne, der foruden at blive din udlejer også bliver din ejendomsadministrator. Her får du en professionel udlejer og administrator, hvor du kan rette dine henvendelser, når du har brug for hjælp til boligen eller har spørgsmål vedrørende din lejekontrakt.

Vi glæder os begge til at byde dig indenfor!

KD Selskaberne

Selskabet er stiftet af Keld Droob i 1990, efter at han solgte købmandskæden Droob og sin andel af Fakta-kæden til FDB.

I dag består KD-Selskaberne bl.a. af Brandts Klædefabrik, møbelhusene Ingvard Christensen, restaurantkæden Sunset Boulevard og Breinholtgaard Golfklub.

VG BOLIG

Hos VG Bolig administrerer vi lejeboliger i større danske byer, og vores mission er at give dig et ordentligt sted at bo!

Vores hovedkontor er beliggende i Vejle. Her sidder vi et stærkt team bestående af ejendomsadministratorer og -inspektører, så når du sender en henvendelse via hjemmesiden, bliver der taget hånd om det hurtigst muligt.

Åbent hus

Udfyld formularen herunder - så modtager du spændende info og senere en eksklusiv invitation til 1. åbent hus!
Indlæser...

Tæt på det hele

Gartnerbyen byder på kort afstand til Odense bymidte med et væld af indkøbsmuligheder og kulturoplevelser, skoler og daginstitutioner samt natur, skov og rekreative områder. I baghaven findes næsten alle idrætsfaciliteter, og bydelen er omkranset af velfungerende infrastruktur med nærhed til ringveje, motorvej E20, Odense Banegård og den kommende letbane. Gartnerbyen ønsker med andre ord at skabe en komfortabel ramme for kvalitetsbevidste livsnydere, der vil have frihed nær byens muligheder og samtidig ønsker at kunne slappe af i vedligeholdelsesfrie rammer skabt til nærvær og samvær.

Centrum på cykel

10 min

Folkeskole

2 min

Indkøb

2 min

Coop365 i Gartnerbyen

Vestre Folkeskole

Brandts Klædefabrik

Apoteket Vesterbro

Magasin Odense

Føtex

UCL

Åløkkeskolen

Letbanen

Streetfood - Storms pakhus

Åløkkestien