Om os

KD Selskaberne udlejer disse spritnye og skønne lejeboliger i Gartnerbyen. Det er KD Selskaberne, der ejer boligerne, og står for selve udlejningen.

Når du vælger at leje en bolig, er det KD Selskaberne, der foruden at blive din udlejer også bliver din ejendomsadministrator. Her får du en professionel udlejer og administrator, hvor du kan rette dine henvendelser, når du har brug for hjælp til boligen eller har spørgsmål vedrørende din lejekontrakt.

Vi glæder os begge til at byde dig indenfor!

KD Selskaberne

Selskabet er stiftet af Keld Droob i 1990, efter at han solgte købmandskæden Droob og sin andel af Fakta-kæden til FDB.

I dag består KD-Selskaberne bl.a. af Brandts Klædefabrik, møbelhusene Ingvard Christensen, restaurantkæden Sunset Boulevard og Breinholtgaard Golfklub.

Kontakt os

Send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.
Indlæser...

Tæt på det hele

Gartnerbyen byder på kort afstand til Odense bymidte med et væld af indkøbsmuligheder og kulturoplevelser, skoler og daginstitutioner samt natur, skov og rekreative områder. I baghaven findes næsten alle idrætsfaciliteter, og bydelen er omkranset af velfungerende infrastruktur med nærhed til ringveje, motorvej E20, Odense Banegård og den kommende letbane. Gartnerbyen ønsker med andre ord at skabe en komfortabel ramme for kvalitetsbevidste livsnydere, der vil have frihed nær byens muligheder og samtidig ønsker at kunne slappe af i vedligeholdelsesfrie rammer skabt til nærvær og samvær.

Centrum på cykel

10 min

Folkeskole

2 min

Indkøb

2 min

Coop365 i Gartnerbyen

Vestre Folkeskole

Brandts Klædefabrik

Apoteket Vesterbro

Magasin Odense

Føtex

UCL

Åløkkeskolen

Letbanen

Streetfood - Storms pakhus

Åløkkestien